Calvin L. Hinz Architects | Salvation Army Pool House
16577
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16577,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Salvation Army Pool House

About This Project

This 3,000 SF project is positioned between a natural lake and a new in-ground swimming pool at the Gene Eppley Camp & Retreat Center located in Bellevue, Nebraska. The building is used as a central location to operate water activities at the Gene Eppley Camp and contains boys and girls locker rooms, shower facilities and administrative offices. It also contains storage for the lake water sports equipment. The building is designed to bring in views of the lake and natural light through a high-ceiling space and architecturally blend with the surrounding, existing buildings.

PROJECT TYPE:

Civil/Municipal Education

Location:

Bellevue, NE

Completed:

2010

Total Size:

3,000 SF

Features:

  • New construction
  • Expansive views
  • Blends with existing architecture
  • Durable, low maintenance construction

Partners:

  • Lathrum & Associates
  • Terracon
  • Farris Engineering

Contractor:

J.T. Builders